Hae tästä blogista

tiistai 24. tammikuuta 2012

Otsikon paikka (Åka tele)

Nyt on käytössä jo uutta (vanhaa) gearia. Timo ystävällisesti niittasi Rottefella Cobra R8:t ja H:n muutaman vuoden vanhat Atomic Sweet Daddy 172cm yhteen.

 
Uutta, vanhaa, punaista, keltaista, jotain lainattua, ei mitn varastettua
 
Viikonloppuna laskin setillä ensimmäiset mäet. Yllättäen nyt on paras tellusetti koskaan, ihme? Ei välttämättä. Sweet Daddy on vissiin vuodelta 2006. Ovat siis palasen nykyaikaisemmat sukset kuin ne K2:t. Ostettiin Pays de Gexista kun olimme siellä päin joskus kesälomalla. Jos sitä vertaa K2:iin niin ainakin sen selvästi tuntee että Atomic on 11 senttiä lyhyempi. Ehkä herkemmän oloinen laskea. Puree kovaan rinteeseen sen mitä minulla tarvitseekin. Jäi jotenkin sellainen tunne että sitä piti laskea pidemmällä asennolla, jotta sen sai kunnolla pelaamaan.




Muutoin viikonloppu oli perussettiä. Lauantaina laskimme vähän Jacksonista lumien loppuja. Ei siitä oikein mitään tullut. Jotenki nihkeää oli. Illalla pari tuntia tellua. Sunnuntaiaamuna kävimme talven ensimmäisen reissun kakkosella. Lumitilanne on mitä on. Laadultaan lumi on suomalaisittain hyvää mutta sitä saisi vain olla 20 – 30 senttiä enemmän. Kivet ovat kovin lähellä lumen pintaa ja kun minkäänlaista kovaa pohjaa ei ole, vähänkin raskaampi käännös menee heti reilusti pakasta läpi ja siinä voi sattua huonolla tuurilla ikävästikin, ei pelkästään suksille. Laskimme kuruun kerran, nousimme takaisin ylös ja hiihtelimme mutkan pikku kurulla. Sitten takaisin kotio päin, lasku isoon kuruun ja kämpille. Suhasin vielä illalla pari tuntia tellua. Ja sitten nopeasti vaalivalvojaisia seuraamaan. Kyllä me nyt saamme linnan kaksi isäntää. Ja sekös meitä kaikkia naurattaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti