Hae tästä blogista

tiistai 24. huhtikuuta 2012

Yhteenvetoa

Kirjotin ensimmäisessä bloggauksessani seuraavaa:

"Uutta gearia ei ensi kaudelle kauheasti tarvitse hankkia, mitä nyt yhdet keihäät ajattelin. Niistä sitten kun ne on hankittu ja laskettu. Vähän minua joku kypäräkameratsydeemikin kiinnostaisi. Pukkelin päkytystä vois kuvata. Ehkä jotain Pyhä-randoja. Ja sit varmaan Tamokkia maaliskuussa. Se oli niin hyvä skene viime keväänä että pakko ottaa uusiksi. Ajattelin pistää jokaisesta palkasta yhden tai jopa kahden noston verran rahaa sivuun ettei mene ihan sivusta katsomiseksi se reissu. Vähän on poikain kanssa muutamista muistakin kuvioista ollut puhetta mutta niistä sitten ku ne varmistuvat (homma on isollaan)."

Näistä MIKÄÄN ei ole toteutunut. Tai eka kohta on, mutta ei niin kuin tuolloin kuvittelin. Piti ostaa uudet rinnesukset, joilla on hyvä karvailla jäisiä mäkiä. Sellaisella 18-20 metrin radiuksella. Olisin kyllä ostanut mutta hovihankkijani ei pystynyt toimittamaan. Suksikauppa ei tänä talvena Suomessa ollut kuin ennen. Kauppiaat eivät halunneet hyllyihinsä hyvin suorituskykyisiä rinnesuksia, eikä niitä sitten löytynyt maahantuojan varastostakaan. Jäi siis rinnesukset ostamatta.

En hankkinut myöskään kypäräkameraa. Enkä käynyt Tamokissa. Enkä lähtenyt poikain kanssa reissuunkaan. On kyllä surkeaa suunnittelua. Kypäräkamera-asia on vähän niin että ku ei minua oikein paljoa kiinnosta tuommoinen kuvaushomma, saati sitten editointi, ajattelin että ei taida olla hintansa väärtti. Ainakaan tällaisella kaudella kun valtaosa hiihdoista tapahtuu kotimäellä. Ehkä se voisi toimia paremmin jos satsaa pitkään alppireissuun.

Tamok jäi jostain syystä käymättä. Viimeinen niitti oli Freek end, joka osui Tamokin kanssa samaan ajankohtaan. Ei vain sillä hetkellä iskenyt Norjaan lähtö. Ajattelin kai säästää paukkuja ensi viikkoon. Vappuviikko Lakselvbuktissa. Niin aina. Kuten myös nyt. Aiemmasta poikkeavalla porukalla. Ihmiset eivät ole erityisen poikkeavia mutta rouvaa lukuunottamatta en ole tällä miehityksellä aiemmin randolla käynytkään.

Ei tuo poikain kanssa reissaaminenkaan sitten toteutunut. Papparando 2012 suuntautuu Huippuvuorille. Vuosi sittenhän olimme Alta Ruta de Pallarsilla Pyreneillä. Mulla ois jäätynyt siellä jäätiköllä näpit. Sikasiisti reissu varmasti. Porukka aivan ykköslaatua ja ympäristö kaikkiaan aivan huippua. Tällä kertaa näin. Enkä valita. Toimin poikain radiomiehenä täällä toimivien tietoliikenneyhteyksien päässä. Välitän miehillemme päivittäin tuoreet sääennusteet ja tiedotan jäätikön tapahtumista tähän suuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti