Hae tästä blogista

keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Punaviini-lammaspata






Vaikka itse sanonkin, erittäin hyvää punaviini-lammaspataa. Rakennettu näillä, pääkokilta puhelimitse saaduilla ohjeilla:



-          ruskista lihat, 1 kg
o   paista vaan pienissä erissä
-          lisää joukkoon
o   valkosipulia paljon
o   lanttu
o   porkkanaa
o   chilin puolikas
-          noin puolet vettä, puolet punkkua
o   lihat eivät kokonaan peity
o   just ja just peittyy
-          riistafondi
o   käy kaupasta
o   11/2 ruokalusikallista
-          kanelia
-          minttua
o   roikkuva puska
o   vain lehdet
-          salvia
o   reilusti lehtiä
-          timjani
o   varsineen päivineen
o   neljä latvaa
-          1-2 rkl hunajaa
-          ei sieniä
-          kahen tunnin kohalla tsekkaa maku
o   lisää yllä mainittuja raaka-aineita tarpeen mukaan
-           kolmen tunnin kohalla tarkista liha
o   onko murea
o   jos mureaa
§         lisää fetaa paloina
§         kokonaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti