Vaikka itse sanonkin, erittäin hyvää punaviini-lammaspataa. Rakennettu näillä, pääkokilta puhelimitse saaduilla ohjeilla:
-
ruskista lihat, 1 kg
o
paista vaan pienissä erissä
-
lisää joukkoon
o
valkosipulia paljon
o
lanttu
o
porkkanaa
o
chilin puolikas
-
noin puolet vettä, puolet punkkua
o
lihat eivät kokonaan peity
o
just ja just peittyy
-
riistafondi
o
käy kaupasta
o
11/2 ruokalusikallista
-
kanelia
-
minttua
o
roikkuva puska
o
vain lehdet
-
salvia
o
reilusti lehtiä
-
timjani
o
varsineen päivineen
o
neljä latvaa
-
1-2 rkl hunajaa
-
ei sieniä
-
kahen tunnin kohalla tsekkaa maku
o
lisää yllä mainittuja raaka-aineita tarpeen
mukaan
-
kolmen
tunnin kohalla tarkista liha
o
onko murea
o
jos mureaa
§
lisää fetaa paloina
§
kokonaan
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti